Ceriteraku

Sunday, 20 April 2014

Deko-deko Rumah




Assalamualaikum...

Hmm, tahun 2014 ni aku baru start duduk dgn suami... alhamdulillah walaupun tak duduk rumah besar, dpt duduk pangsapuri pn jadi la (syukur alhamdulillah)...

So, aku baru start nk deko-mendeko rumah ni.. Oleh sebab tu kalau pergi rumah kwn2 or kt internet sekalipun aku ambil kesempatan cari ilham.. aku suka konsep ala inggeris... tp buat masa skarang aku lebih selesa konsep simple n tak begitu sarat dgn perabot memandangkan rumah aku comel je... hope bila dah ada rumah sendiri nanti aku nak hias ikut kreativiti aku.. hihi

No comments:

Post a Comment