Ceriteraku

Tuesday, 29 April 2014

Gambar Nikah Kami...

Along Munirah

Angah Maizura

Alang Ili


Adik Maisurah

Complete... Alhamdulillah, kami masing-masing bertemu jodoh dengan pasangan pilihan hati...
LUV geng NIRAZULIRAH <3 <3 <3

BFF Forever....



Before...

v
v
v
v
v
v
v
v
v
v



After...

Assalamualaikum....

Hubungan persahabatan tu begitu indah sebenarnya... Even masing-masing dah kahwin dan ada life sendiri tapi kami berempat masih contact each other... Seronok dengar kisah kawan2. Sembang pasal anak dan aku happy sangat sorang lagi kawan aka bakal dapat baby.Kira dalam kami berempat aku sorang yang masih belum ada rezeki...
Semoga Allah swt makbulkan doa aku utk memperoleh cahaya mata....aminnn =)

Sunday, 27 April 2014

Dressing table yang simple...



Before and after... 
Boring dgn dressing table yg sgt simple, jadi aku letakkan alas agar nmpk bermaya sikit huhu...

Wednesday, 23 April 2014

4 Hari di Pattani


Assalamualaikum...

Holla.. apa khabar semua... Yeahh, ye ye je 4 hari di Pattani...
Actually aku memang ke sane masa bulan Mac lepas atas urusan keje...
Serius satu pengalaman yang best sepanjang kt sana... Orang Pattani memang baik-baik belaka & sangat mengalu-alukan tetamu... Pengalaman yang tak boleh lupa sampai bila-bila..
Makanan dia of course aku bagi 5 bintang ***** ngeee~~~~

Sunday, 20 April 2014

Deko-deko Rumah




Assalamualaikum...

Hmm, tahun 2014 ni aku baru start duduk dgn suami... alhamdulillah walaupun tak duduk rumah besar, dpt duduk pangsapuri pn jadi la (syukur alhamdulillah)...

So, aku baru start nk deko-mendeko rumah ni.. Oleh sebab tu kalau pergi rumah kwn2 or kt internet sekalipun aku ambil kesempatan cari ilham.. aku suka konsep ala inggeris... tp buat masa skarang aku lebih selesa konsep simple n tak begitu sarat dgn perabot memandangkan rumah aku comel je... hope bila dah ada rumah sendiri nanti aku nak hias ikut kreativiti aku.. hihi

Projek Masak-masak


Assalamualaikum...

Cerita semalam... lala pedas dgn sos tiram, telur dadar & tom yam ayam... Yeayy, cik abg suka... lama dh tak berperang kt dapur...ngeee =)