Ceriteraku

Wednesday, 21 May 2014

Aku, kedai 2 ringgit & avon...




Perghh, tajuk entry dah macam karangan budak sekolah rendah... 
Sebenarnya takde apa2 yang menarik pun, cuma nak cerita pasal kedai rm2 & rumah bawang aku hiiiks...
Dah lama dah survey bekas bawang tu, den bokonan yang tupperware tapi mak aiiii rege rm65 sebijik... adeh, xmampu den... Then last week aku try singgah avon bangi alhamdulillah stok memang banyak, yang besor ada yang kecik pun ade, jadi den amik yang kecik je dua bijik... harga ahli untuk dua bekas bawang tu rm26.90 je...

Okey, sebenarnya aku ni memang suka benda2 murah tapi lawa...acane tu??/hehe... antara kedai feveret aku kedai rm2. Mr.D.I.Y & daiso... Haa, nampak tak tahap penjiamatan aku... Semua item yang dalam gambar di atas tu adalah hasil rembatan aku kat kedai rm2... Semua barang tu dah selamat aku susun dan gantung.. Cuma satu je. apron tu memang sangat nipis (rege rm2 je kan, faham2 sendiri la kualiti comno kn hiii)...
Tapi yang lain2 tu okey, puas hati beli tau... =)


No comments:

Post a Comment