Ceriteraku

Wednesday, 25 April 2012

Kesinambungan entri bff wedding

Assalamualaikum...

whoaa, pagi khamis yg mendamaikan, masa pn terluang ni...maka, dgn bersungguh2nya aku nk upload gambar2 dlm belog ni...walaupun dh basi pn xpe la kn huhu...

Lepas habis kenduri along nira hari tu, kami semua dh nekad (me, angah maizura + bro, alang ili, rosey, shida n teman tp mesranya) telah membuat satu plan membuang masa...iaitu... tinggg... menerjah Cameron Highlands dgn berbaju kurung kenduri pulak tu hakhak... pelik pun xmengapa la janji hati riang gumbira lalalala... Tak bnyk sgt la tempat yg kami sempat singgah memandangakn smpai di sana pun around 4-5pm gitu... Ni ada la beberapa pic kami yg hepy2 gitu... Nahhh!!!

Membajet ayu di tengah2 ladang teh

Angah maizura tercekik daun teh ngee~

 Apakah?? Mungkin ada putera kacak yg lalu di situ whoaa!

 3 sekawan geng NIRAZULIRAH

wewittt...aksi suap menyuap angah maizura & incik tunangnye hikhik


Happy moment...aku sentiasa merindui saat bersama kalian...semoga persahabatan kita kekal sampai bila-bila... InsyaAllah...***maap xde plk pic shida dgn teman tp mesranya tu***