Ceriteraku

Wednesday, 1 February 2012

B@r@n9 H@nt@r@n Tun@n9...

kemeja renoma kotak2





 wallet & belt
(set ni aku beli kat alamanda)

cupcakes dari jiran sebelah umah =)
(belum siap hias lg)

 buah-buahan..anggur tak letak lg ngee
(beli kat tesco ipoh)

 sejadah
(beli kat mydin putrajaya)

 sirih junjung...paling2 susah nk buat tau, al-maklumler xde bakat ;p
(fresh flower beli kat pasar, daun sirih petik dari umah jiran ngeee~ )

    buku agama & coklat (beli kat warta)

hantaran untuk pihak lelaki
hantaran pihak lelaki & perempuan :)

*tema hantaran gold vs oren*

okey perfect... walaupun simple je hantaran ni, tapi aku dah cukup puas hati...sekarang tengah merajin-rajinkan diri tengok design hantaran kat internet untuk majlis perkahwinan aku bulan november ni twing twing hehe... kalau ikutkan perancangan dgn incik tunang, hantaran dari pihak perempuan utk pihak lelaki warna temanya ialah KUNING & HITAM, hantaran pihak lelaki utk pihak perempuan plk tema PINK & GREY. Hmm harap2 tak ubah dah la sbb aku ni bkn boleh percaya sgt...baru2 ni tiba2 je rasa bkenan dengan warna dark purple...camno tu incik tunang?? nak kena ubah lagi ke warna temanya???hihihihi...
takpe, masih banyak masa lagi...mudah-mudahan semua perancagan berjalan lancar hendaknya kan..insyaAllah ;) adiosssss.... (^_^)

No comments:

Post a Comment